dijous, 17 de gener del 2013

Primera Matinal al C.A.T. dins el marc del Tradicionàrius


Aquesta setmana começa el cicle Matinals al C.A.T. amb el grup Ara Va de Bo com a formació resident, que combinen la música, els contes, la participació i algun tast gastronòmic. Aquest diumenge 20 de gener a les 12 h podreu gaudir de l'espectacle La cantata del drac de foc i fum

Aquest conte està escrit per Eduard Delgado amb il·lustracions d’en Picanyol, les cançons del grup Ara Va de Bo i la col·laboració de La Bicicleta (grup d’animació de Pineda), Cecilia Bellorín (cantant veneçolana), la Família Ventura (instruments de vent), Taller de Gralles del C.A.T., Escola de Música Sagrada Família de Sant Andreu (Barcelona), Marina Romo (trompa), Xavi Díaz (saxos i baix elèctric) i Ermengol Mayol (percussionista i electrònic).

Al final hi ha festa amb una petita degustació de pastís elaborat pel Professor Pagès, cuiner titular de les Matinals, que ens ensenyarà a fer pastissos casolans. 


A més, si veniu us podreu fer una fotografia amb el Gripau Blau!

Entreu al bloc aravadebo.cat on trobareu les lletres i les músiques de la cantata. Llegiu-les, canteu-les... així quan hi vingueu, ja sereu part de l'espectacle!

Més informació a la web de Cavall Fort


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada